HÅRET ER EN DEL AV DIN IDENTITET


Gjennom  vår profesjonelle kunnskap vil vi hjelpe deg med å opprettholde livskvaliteten ved hårtap.

Vi gir deg veiledning og støtte gjennom hele prosessen i alternativer til eget hår. Du er velkommen til oss for konsultasjon, veiledning og prøving. Vi hjelper deg også der du er, om behovet tilsier det. Ta gjerne med deg en av dine nærmeste om du ønsker det. 

Du bør komme til konsultasjon før du starter din cellegiftsbehandling. Hvis du bor andre steder i Nord Norge enn i Tromsø kan du ta kontakt på mobil før du kommer på UNN slik at vi kan ha et utvalg av parykker klar til prøving for deg.     

Det finnes løsninger for alle.
 

Parykkene er laget av et tynnere materiale som gjør at de kan knyttes tynnere, samtidig som fargene har blitt mer naturlig og har fått fargetoner mot det nordiske håret.  Myke monteringsdeler med fløyelsbesetning skåner hodehuden, som er ekstra følsom og belastet ved cellegiftbehandling. Parykkene er dessuten helt naturtro og lette.

Når det gjelder fasong, farge og passform, tilfredsstiller vi alle ønsker. Med vår erfaring som spesialister på hårerstatning og det store utvalget innen parykkmodeller, finner du garantert parykken som passer for deg. Som fagspesialist gir vi deg gjerne råd om hvilke parykker som passer til din type, og bidrar med all veiledning og hjelp i forbindelse med dette

Som oftest bruker de fleste parykkene kun når de skal ut blant mennesker de ikke omgås med til daglig, for eksempel turen til butikken, i jobbsammenheng eller for å unngå uønsket oppmerksomhet rundt sykdommen. Vi anbefaler hodeplagg som et alternativ og vi har et utvalg i forskjellig former, farger og fasonger.        

Etter den første konsultasjonen får vi tilsendt en prøvesending fra vår leverandør på et utvalg parykker i ønsket farge og fasong. Innen 3 dager har vi fått inn parykker som du kan prøve, slik at du finner en du kjenner deg komfortabel med. 

Vår leverandør Ruhs i Oslo har flere tusen parykker på lager og har over 60 års erfaring med hårerstatning. Det gir oss en trygghet på at vi har en svært godt kvalifisert samarbeidspartner som skal bidra til at du blir fornøyd. 

Har du spørsmål, ta kontakt med Kari Sabbasen Mobil 95231716