NÅR HÅRET FORSVINNER ……..  


Forord

Håravfall er noe de fleste finner vanskelig eller velger å ikke snakke om. Derfor er håravfall en stor belastning for dem som blir rammet. Når håret faller av er det også en psykisk belastning. Et flott hår symboliserer livskraft, attraktivitet og selvtillit.

Er dette et tema du også må forholde deg til, og må du tenke gjennom hvordan du skal gjøre det beste ut av det?

Denne presentasjonen er laget for å gi deg hjelp i forhold til temaet håravfall og for å finne den beste løsningen for deg.    


Slik finner du riktig hårerstatning

Tenk over hvilken løsning som er best for deg. Det finnes mange muligheter: En ny elegant frisyre med kort hår, et trendy tørkle, eller å bevare din opprinnelige hårfasong ved bruk av parykk.
Tilbudet og utvalget blant parykker muliggjør alle tenkelige hårfasonger og farger. En parykk kan gi et vesentlig bidrag på å øke din livskvalitet.

Det som er viktig er at parykken oppfyller kriterier rundt naturlighet, sikkert feste og svært god brukskomfort.

Spesialister på hårerstatning oppfyller disse kravene, mens varehus og katalogvarer sjelden gjør det. Når du velger frisyre, bør du også vurdere pleiebehovet og det regelmessige daglige stellet av parykken. Jo lengere hår, desto større er vanligvis pleiebehovet. Materialet i parykken har også betydning for stellet.

Det finnes parykker i kunsthår og ekte hår. Ved kortsiktig hårerstatning, anbefales kunsthårsparykker, særlig fordi man ved hjelp av moderne teknologi ikke lenger kan se forskjell på kunsthår og ekte hår. Kunsthår er i tillegg mer robust og krever mindre tilpasning og stell.

Forbered deg i tide på håravfallet ved kjemoterapi. Aller helst bør du avtale en rådgivningstime før du setter i gang med kjemoterapien, mens du alt har håret, og senest etter første behandling.

Vi som er spesialister på hårerstatning finner sammen med deg fram til den riktige frisyren. Vi klipper senere denne riktig til i forhold til din type og gir deg innføring i riktig pleie og vedlikehold av parykken.
 
         
Hjelp gjennom hårerstatning

Med en profesjonell hårerstatning kan du unngå at noen oppdager håravfallet, slik at i hvert fall de synlige utrykkene for sykdommen holdes i bakgrunnen.

Våre parykker gir deg hjelp til å dekke både det psykiske og kosmetiske behovet som fremtrer ved håravfall. Du vil føle deg mer vel på grunn av parykkens spesielle egenskaper og den høye kvaliteten i utførelsen, og du er garantert best mulig brukskomfort. Myke monteringsdeler med fløyelsbesetning skåner hodehuden.Parykkene er dessuten naturtro og lette.

Når det gjelder fasong, farge og passform, kan vi tilfredsstille alle ønsker. Med vår erfaring som spesialister på hårerstatning og det store utvalget innenfor parykkmodeller, finner du garantert parykken som passer for deg.

Som fagspesialist gir vi deg gjerne råd om hvilke parykker som passer til din type, og bidrar med all veiledning og hjelp i forbindelse med dette.


Kvalitetskjennetegn ved en parykk

En parykk tar seg godt ut når den er påsatt riktig og har en god hårfasong. Som fagspesialist, kjenner vi de kritiske punktene til en parykk svært godt, blant annet disse: Panne- og sideområdet skal tynnes ut og klippes uten volum, eventuelt med frynser. Hårlengde og konturer må tilpasses individuelt til ansiktsformen og klippes slik at frisyren faller naturlig og gir et naturtro utseende.

Vi er opptatt av å bidra til at du føler deg vel med den nye frisyren. I tillegg til den individuelle tilpasningen av din parykk gir vi derfor omfattende veiledning med tips om riktig behandling og styling av din parykk.

Vi har gjennomgått grundig kurs og opplæring, som ivaretar dine behov og krav til et optimalt sluttresultat.        

De viktigste kvalitetskjennetegn ved en parykk:
  • Lav pannesats som viser din naturlig hårvekstretning
  • Tynt hår ved pannesatsen
  • Ikke volum i ansatsen
  • Naturlig glans med riktige pleieprodukter
  • Ingen strittende nakkehår
  • Ansats som virker naturlig bak ørene
  • Naturlig hårvolum som passer til din opprinnelig type og hårfylde

Superfront -/lacefront stiler


Den revolusjonerende ansatsteknikken muliggjør frisyrer med pannen fri. Ansatsyllen som er spesielt utviklet for kvinneparykker er myk og synker inn i huden. Knytteteknikken er så fin at hårene ser ut som de har vokst ut av hodet.


Velge riktig parykk

Tilbudet av parykker muliggjør alle frisyrer og hårfarger. Du bestemmer hvilken parykk som passer til din type. Som hårspesialist, bistår vi gjerne med råd, og sammen finner vi fram til en frisyre du vil føle deg vel med. For å kunne gi deg et førsteinntrykk av den omfattende kolleksjonen kan du gå inn på www.ruhs.no

Kontakt

Kari Sabbasen
Mobil 95231716